Uppladdning av filer

Uppladdning av filer i Creaza görs i Mitt innehåll under Mina filer.

Klicka på den blå knappen där det står Ladda upp för att öppna "filuppladdare". För att välja fil att ladda upp kan du antingen klicka på Välj fil eller dra och släppa filen på ytan eller släpp filen här för att ladda upp. Efter att man valt fil klickar man på Ladda upp

Creaza stödjer följande mediaformat:

• Bilder: bmp, gif, jpeg, jpg, png, tiff, swf
  • Video: 3gp, 3gpp, avi, divx, flv, mod, mov, mpeg, mp4, mts, wmv, webm
  • Lyd: mp3, m4a, wav