Kontakter

När man är Creaza-kontakter är det lätt att tilldela och lämna in uppgifter samt att bjuda in till samarbete. Det enklaste sättet att bli kontakter är genom att läraren tilldelar en uppgift till sina elever genom att Dela länk. Detta görs genom att trycka på Tilldela på en uppgift. Tryck Tilldela, gör dina justeringar och tryck sedan på Skapa uppgift, därefter kopierar du länken du får upp och sedan klistrar du in länken där eleverna kan nå den till exempel i ett e-post, lärplattform eller liknande.

Under Mitt konto > kan Kontakter tas bort och organiseras i grupper. Om du vill ta bort en kontakt, tryck på x-et bredvid namnet. Skapa en grupp genom att dra en kontakt i rutan nedan och tryck på Grupper och Skapa grupp. För att ge en grupp ett namn, flytta muspekaren över området där det står Ny grupp och tryck sedan på pennikonen som visas. När du är klar klickar du på Spara ändringar