Creaza på iPad

Creaza på Ipad

Om du använder Creaza på iPad, finns det nu även nya möjligheter med Mindomo. Genom att påbörja ditt arbete via portalen www.creaza.com kan du nu använda appen Mindomo på iPad som du hittar gratis i AppStore.

1. Ladda ner Creaza Cartoonist EDU från App Store
  2. Öppna Safari och logga in på Creaza med ditt Creaza-konto, eller logga in via din lärplattform eller SLI som vanligt.
  3. Tryck på Skapa på en Cartoonist- eller Mindomo-uppgift
  4. Appen kommer nu automatiskt att öppnas och du kan börja skapa
  5. När du är färdig klicka på "Spara och stäng". Din produkt hittar du under Mitt arbete i din Portfolio.

Vid frågor, tveka inte att kontakta oss på support@creaza.com.