Woman raising her arm

Creaza Portaal

Het Creaza Portaal bestaat uit drie hoofdgebieden: Home, Portfolio en Mijn Account.

Home

Bovenaan de pagina vind je een "carrousel" die de activiteiten bevat die aan jou zijn toegewezen. Onder de carrousel vind je alle diverse tools en activiteiten. Als je naar beneden scrolt, zul je eerst de activiteiten aantreffen die niet vooraf zijn gedefinieerd. Als je verder naar beneden scrolt, tref je een grote collectie kant en klare activiteiten aan. Om een geschikte activiteit te vinden, klik je op de blauwe knop met de tekst Ontdek opgaven. Hiermee kun je filteren op Onderwerpen, Leeftijdscategorieën en Tools. Je kunt het zoekveld ook gebruiken om te zoeken naar specifieke activiteiten, woorden en onderwerpen.

Portfolio

Onder Mijn werk tref je zowel de activiteiten aan die aan jou zijn toegewezen, als de producten die je zelf hebt aangemaakt. Door mij toegewezen toont je alle activiteiten die jij aan anderen hebt toegewezen, terwijl Mijn bestanden al jouw bestanden bevat, zowel jouw Geüploade bestanden als jouw Geëxporteerde bestanden.

Mijn account

Mijn account vind je onder het instellingen-icoontje in de rechterbovenhoek. Onder Profiel kun je jouw naam aanpassen en jouw taal/land wijzigen. Je kunt hier ook jouw Publieke pagina vinden, die alle producten bevat die je wilt delen. Met Wachtwoord veranderen kun je het wachtwoord wijzigen dat je gebruikt om in te loggen op jouw Creaza account. Onder E-mailberichten vind je de meldingen die je hebt ontvangen en met Creaza contacten kun je contactpersonen toevoegen en verwijderen en deze in groepen organiseren.

Download tutorial

Creaza tutorials on YouTube