Skjermbilde 2022-09-29 kl. 10.23.00

Creazas Halloween-konkurranse!               

Innleveringsfrist er 1. november 2022!

 

Under ser du hvordan man kan eksportere og dele en tegneserie:

HubSpot Video

 

Vi håper du har lyst til å være med på årets Halloween-konkurranse!

Det er flotte premier for vinnerne av konkurransen; klassefest med pizza, brus og is!

I år gleder vi oss til å se Halloween-filmer koblet til teamet "Frykt".

Har du vært redd noen gang? Hvordan løste du det? Klarte du å overvinne frykten? Fikk du hjelp av noen andre? Hva vi er redde for eller synes er skummelt er veldig ulikt fra menneske til menneske, og det er også ulike måter vi kan hjelpe hverandre når vi er redde. Bidraget du lager kan handle om noen som blir redde for noe, om noen som hjelper noen som er redde eller noe annet som handler om det store temaet "Frykt".

HubSpot Video

 

Tips og triks fra Ketil

Vår dyktige animatør og grafiker Ketil har laget disse 3 filmene som viser litt kule tips og triks elevene kan bruke for å gjøre filmene sine enda mer levende!

HubSpot Video

 

HubSpot Video

 

HubSpot Video

 

Vis gjerne disse filmene til elevene for å inspirere de til å videreutvikle sine produksjoner.

Til lærer

Årets konkurranse gir deg mulighet til å jobbe med det tverrfaglige temaet "Folkehelse og livsmestring" fra læreplanen i forkant av og under elevenes arbeid med produkter til konkurransen. 

"Livsmestring dreier seg om å kunne forstå og å kunne påvirke faktorer som har betydning for mestring av eget liv. Temaet skal bidra til at elevene lærer å håndtere medgang og motgang, og personlige og praktiske utfordringer på en best mulig måte."

"Verdivalg og betydningen av mening i livet, mellommenneskelige relasjoner, å kunne sette grenser og respektere andres, og å kunne håndtere tanker, følelser og relasjoner hører også hjemme under dette temaet."

(Læreplan K20, Overordnet del, Folkehelse og livsmestring)

Premien med pizza, brus og is til alle i vinnerklassen vil forhåpentligvis også bidra inn i arbeidet med denne tematikken ved å styrke klassens sosiale miljø.

(en vinner på 1.-4. trinn, en vinner på 5.-7. trinn, en vinner på 8.-10. trinn og en vinner på VGS) 

Meld på klassen for å få ytterligere informasjon om konkurransen.

 

Dersom skolen din ikke har tilgang til Creaza kan dere få gratis prøvetilgang slik at dere kan være med i konkurransen. Be om tilgang her

 

Innleveringsfrist er 1. november 2022!