Träffa Creaza på SETT-Syd i Malmö!

Skriven av Creaza den 2017-okt-25 13:21:32

SETTT-SYD (1).jpg

SETT-Syd

Snart är det dags för SETT-Syd och givetvis kommer Creaza att finnas på plats. Vi vill härmed passa på att hälsa er varmt välkomna till vår monter E:18. Tillsammans med Oslo EdTech Cluster, Kikora, Inspera och Mobilskola bjuder vi också in till After­SETT Syd Mixer - anmäld dig här

Under SETT-Syd kommer vi att visa flera stora nyheter som vi har och kommer att lansera inom kort. Några av de nyheterna i Creaza som vi kommer att visa är:

Nya Cartoonist

 

Nya Cartoonist lanserades före sommaren. Under hösten har vi även arbetat vidare med verktyget och Cartoonist är nu ännu bättre med många nya funktioner på plats. Läs gärna mer och se hur du kan arbeta med Cartoonist på de nya hjälpsidorna - http://web.creaza.com/se/help/create-a-cartoon

Nya Cartoonist är skapat i HTML och fungerar utmärkt på både Chromebooks, iPad, PC og Mac. Under vintern 2018 kommer vi att släppa en ny version av Cartoonist där vi tar det digitala berättandet till en ny nivå. I tillägg till alla möjligheter som redan finns i dag så kommer vi dessutom inkludera video och video-redigering i Cartoonist. Dette kommer att bli något helt unikt.

Vi håller dessutom på att släppa nya teman med en massa nya karaktärer, rekvisita och bakgrunder. Detta hoppas vi att ni vill höra mer om!

Mindomo

Mindomo började att användas primärt för tankekartor och presentationer, men idag används det för mycket mer än så. Visste ni t ex att man kan skapa ”Dra och släpp - spel”? eller att man kan samarbeta i grupper eller i en hel klass? Eller att man kan skapa tankekartor som länkas till andra tankekartor? Detta och mycket mer kommer vi visa i vår monter.

Nya uppgifter

pussel.png

 

Vi samarbetar med lärare i både Norge och Sverige och producerar nya uppgifter kontinuerlig. Gå in på www.creaza.com/home och filtrera på senaste för att finna de nyaste uppgifterna. 

Vår nya Sverigeansvarig

ansatte-creaza_DQ.jpg

Creazas nya Sverigeansvarig David Quist kommer att finnas på plats. David hoppas kunna berätta mer om hur Creaza har förbättrat förutsättningarna för lärare och elever och självklart passa på att bekanta sig med nuvarande användare.

Men oroa er inte, även Aleksander och Carl Morten kommer befinna sig på mässan i vanlig ordning.

Vi ser mycket fram emot att träffa er alla!

Med kreativa hälsningar,

Creaza

 

Kategorier: Mindomo, Cartoonist, Creaza, SETT, Sverige, Uppgifter, After party, SETT-Syd, Mingel