Nytt år, nya möjligheter

Skriven av Creaza den 2021-jan-20 12:41:04

Webinar-tillfällen:

2021 i Creaza

Hoppas att ni alla har haft det fint över jul och nyår, trots omständigheterna med allt vad corona innebär. Tyvärr börjar året som det tidigare slutade och många kommuner har varit tvungna att ställa om till distansundervisning även för grundskolan.

För att fortsätta hjälpa er pedagoger att hitta sätt att engagera elever på distans och möta dem efter deras behov så har vi valt att fortsätta hålla återkommande webbinarium som ni gärna får tipsa kollegorna om. I dessa webinar går vi igenom hur de olika verktygen i Creaza fungerar och hur ni kan applicera dem i egna ämnen. 

 
Vi håller på i ca 45 minuter och visar dels hur verktygen fungerar men även flera exempel på hur pedagoger och elever arbetar i olika ämnen och åldrar. Ni kan givetvis ställa eventuella frågor även här.
 
Nytt innehåll:
Vi har ju tidigare nämnt att vi har jobbat hårt för att ta fram nytt material och nu börjar det äntligen bli dags att lansera det i Cartoonist. Från och med februari kommer vi att släppa ett par väldigt efterfrågade teman, men vi håller fortfarande på vad de är en liten stund till... 
 
Som vanligt får ni gärna höra av er till support@creaza.com om ni har några frågor eller om ni behöver hjälp med något. 
 
Ha en fortsatt bra start på terminen!

Med kreativa hälsningar,
 
Creaza-teamet!
 

Kategorier: 21st Century skills, Movie Editor, Cartoonist, Creaza, Animation, Movieediting, Digitalt berättande, Film, podcast, multimodalt, ljudredigering, hållbar utveckling, fjärrundervisning, distansundervisning