Nya aktuella uppgifter & nytt innehåll + webinars

Skriven av Creaza den 2020-sep-04 11:03:37

100 Nya  uppgifter!

Under sommaren har vi gått igenom de uppgifter som ni pedagoger har skickat in till oss och nu är de äntligen tillgängliga i uppgiftsbanken! I vår uppgiftsbank kan du som lärare tilldela befintliga uppgifter till dina elever samt anpassa uppgifterna efter eget behag. Du kan även söka på uppgifter utifrån ämne, åldersgrupp och verktyg. Sist men inte minst är det dessutom en förträfflig källa för inspiration.

Nya aktuella uppgifter & nytt innehåll + webinars-3

Nya karaktärer

 

Det är mycket som händer i världen just nu och under hösten är det dags för det amerikanska valet. Därför adderar vi nu Joe Biden, Kamala Harris och Mike Pence till vårt karaktärsgalleri. Du hittar dem i temat Internationell Politik.

Webinars - ca 45 minuter

 

Vi fortsätter med våra webbutbildningar för pedagoger i varierande åldersgrupper. Dessa spelas in och finns tillgängliga för er som inte kan närvara. Däremot behöver du anmäla dig för att kunna få tillgång till inspelat material. Vi kommer gå igenom hur Creaza fungerar med fokus på hur det används av pedagoger och elever runt om i Sverige.

Creaza - 15.15 - låg & mellanstadiet - 28/9

Creaza - 15.15 - högstadie och gymnasium - 22/9

Creaza - 15.15 - fritids samt specialpedagogik - 17/9

 

Med kreativa hälsningar,

 

Creaza-teamet!

 

Kategorier: Creaza, Digital storytelling, Digitalt berättande, kreativt lärande, skola, likvärdigt lärande, amerikanska valet