Nobelpris och tips på filmskapande.

Skriven av Creaza den 2018-okt-08 12:08:58

alfred

Höstterminen är nu igång för fullt och vi har upplevt väldigt mycket positiv respons från pedagoger och elever här i Sverige inledningsvis. 

 Vi är dessutom nu väldigt nära att släppa nästa stora nyhet som kommer förbättra berättande-möjligheterna ytterligare, men detta håller vi på i några dagar till... =)

 

Eftersom att dagens mobilkameror är så bra och enkla att använda så använder de flesta elever och pedagoger just mobilen för att lägga till bilder och filmer i Creaza. Det finns däremot lite saker som kan vara bra att tänka på när man filmar med mobilen, och vi skulle därför vilja dela en video om tips och tricks för smartphones. Ola Sandén, mediepedagog på Pedagogiskt Center i Helsingborg, förklarar vad du bör tänka på när du filmar med en smartphone.

 

 

Det kan inte ha undgått många att Nobelpriserna började delas ut förra veckan. Därför har vi skapat uppgifter i temat, både i Cartoonist och Mindomo som ni enkelt kan tilldela till er elever. Ni hittar dessa i uppgiftsbanken under "senaste".

 

Skärmavbild 2018-10-05 kl. 13.43.39

Vi återkommer väldigt snart med nästa stora release!

Med Kreativa Hälsningar,

Creaza-teamet

 

Kategorier: Cartoonist, Nobels fredspris, Digital storytelling, Digitalt berättande, Film, Uppgifter, Alfred Nobel, Mobil, Skapande