Creaza är finalister på BETT Awards 2018

Skriven av Creaza den 2017-nov-02 13:29:40

bett-awards-blog-post_01.jpg

Creaza är väldigt stolta och glada att meddela att vi har blivit framröstade som finalister i The BETT Awards 2018 i kategorin “International Digital Education Resource”!

Den professionella och brett sammansatta juryn i BETT Awards tittar främst på de pedagogiska, akademiska och tekniska aspekterna av de olika tjänsterna.

 BETT är en av världens största mässor med fokus på utbildning, skola och IKT där bland annat 35 000 lärare, ledare och andra personer inom skolan möts. 850 företag deltar även på mässan.

Innan sommaren lanserade Creaza en stor produktuppdatering med en helt ny Cartoonist. Med Cartoonist kan elever och lärare skapa egna digitala berättelser, tecknade serier och historier, och det är väldigt enkelt! I Cartoonist finns det 25 olika universum och teman med 1000-tals bakgrunder, karaktärer och rekvisita som du kan använda till din historia. Allt som finns i Cartoonist kan även kombineras med egna bilder och ljudfiler.

I nya Cartoonist har vi dessutom integrerat hela musik- och ljudbiblioteket som finns i Creaza vilket gör att man kan lägga till bakgrundsmusik till sina berättelser.

Vi har dessutom förenklat gränssnittet och menyerna för att göra verktyget ännu mer intuitivt för både lärare och elever, vilket gör skapandet än mer inkluderande.

Under året har vi tillsammans med pedagoger tagit fram många nya uppgifter, kopplade mot läroplanen. Möjligheten för lärare att arbeta formativt med eleverna i Creaza resulterar i en kreativ och inkluderande inlärning.

Vi ser mycket fram emot att arbeta vidare med verktyget tillsammans med alla våra elever och lärare som använder verktyget idag för att förbättra inlärningen - för varje elev!

Vi ser väldigt mycket fram emot BETT där vi hoppas kunna träffa lärare, användare och vänner på plats. Vi har även några väldigt stora produktnyheter som vi kommer att släppa i och med mässan. Håll er upptaderade! 

 

Med kreativa hälsningar,

Team Creaza

 

Kategorier: EdTech, BETT Awards, Shortlisted, Mindomo, Cartoonist, Creaza, Finalist, BETT, Creativity, Content, International