Amerikanska valet - nytt innehåll & nya uppgifter

Skriven av Creaza den 2020-nov-02 14:35:36

Inatt smäller det.

Det har kallats det viktigaste presidentvalet någonsin och kommer att bestämma inriktningen på USAs politik, något som inte bara påverkar USAs befolkning utan även resten av världen de nästkommande 4 åren. 

2

För att hjälpa pedagoger och elever runt om i Sverige att arbeta med just det amerikanska valet så har vi lagt till nya bakgrunder och rekvisita i Internationell politik-temat. 

Valet2020Trumpvsbiden

Ni hittar nu bland annat Mount Rushmore, Wall Street, nyhetsredaktion och nyhetsstudio i temat. Dessutom har vi lagt till demokraternas åsna och republikanernas elefant som rekvisita. Vet ni t ex varför just dessa symboler/loggor representerar partierna? 

 

Förutom nytt innehåll så har vi även lagt till ett par uppgifter som ni enkelt kan tilldela till era elever. Kanske ska eleverna göra en låtsas-intervju med partiledarna i en podcast eller möjligtvis göra en tankekarta om vad som skiljer de två partierna? 

Nya uppgifter i Creaza

Vi fortsätter producera en massa nytt innehåll och lovar att återkomma väldigt snart med mer information om detta.

 

Med kreativa hälsningar,


Creaza-teamet

 

Kategorier: Mindomo, Cartoonist, Creaza, Trump, Tecknad serie, Digitalt berättande, podcast, kreativt lärande, ljudredigering, videoredigering, grundskola, likvärdigt lärande, amerikanska valet, udl, biden