Amerikanska valet - en tankekarta

Skriven av Creaza den 2020-okt-13 17:12:37

Amerikanska valet - en tankekarta!

Den 3 november avgörs det 59:e amerikanska presidentvalet. Donald Trump mot Joe Biden. Republikanerna mot Demokraterna.

Som tidigare nämnt så har finns numera de båda presidentkandidaterna samt Kamala Harris och Mike Pence i Cartoonist, där elever enkelt kan skapa en historia och berätta vad de vet om det amerikanska valet.

 

Vi på Creaza har även skapat ett läromedel med allt du och dina elever behöver veta om valet. Detta dynamiska läromedel är skapat i Mindomo och är ett intuitivt sätt att navigera och lära mer om allt från det amerikanska valets historia och bakgrund till USAs roll internationellt. Vår förhoppning framöver är att fortsätta att skapa innehåll/läromedel som kan hjälpa pedagoger och elever runt om i Sverige att enklare lära och förstå information om relevanta, aktuella ämnen och händelser. 

 

Ni hittar detta läromedel under "senaste" i uppgiftsbanken eller som presentation här. Förutom det hittar ni även ett par tillhörande uppgifter om ni söker på "USA". Vi kommer i dagarna fortsätta att fylla på med uppgifter relaterat till ämnet. 

Uppgiftsbank, amerikanska valet

För er som inte har Creaza-konto idag så kan ansöka om 30-dagars testkonto här. 

 

Med kreativa hälsningar,

 

Creaza-teamet

 

Kategorier: Digital skills, Audio Editor, Mindomo, Innovative learning, MovieEditor, Kreativitet, Digital storytelling, Tecknad serie, Digitalt berättande, Inkludering, International, Val, Skapande, podcast, kreativt lärande, ljudredigering, skola, tankekarta, distansundervisning, likvärdigt lärande, amerikanska valet