Vinnere i Creaza sin Halloween-konkurranse

halloween_vinner_blogg

Aller først må vi si tusen takk!

Tusen takk til alle dere lærere der ute som har lagt alt til rette for årets Halloween-konkurranse, og tusen takk til store og små elever som bidro! Vi håper det har vært like gøy å skape disse fortellingene som det så ut som for oss.

I år var det utrolig høyt nivå på historiene. Mange viste fantastiske tekniske ferdigheter og gode fortelleregenskaper. Det var jammen ikke lett å velge mellom så mange flotte bidrag, men vi har kåret to vinnere, en for 1.-4. trinn og en for 5.-10. trinn.

Vinnerbidragene imøtekom alle kriteriene for oppgaven på glimrende vis, og de kombinerte flotte tekniske ferdigheter med en gøyal, kreativ og spennende fortellerstil.

Vi gratulerer Navya Chaudhary i 4A ved Ganddal skole i Sandnes og Ingrid Fosse Engemyr i 6B ved Tingsaker skole i Lillesand med seieren! Dere kan glede dere til pizza, is og brus med hele klassen!

Se Navya og Ingrids vinnerbidrag her:

Ingrid (6B Tingsaker skole, Lillesand)

 

Navya (4A Gandal skole, Sandnes)

 

Kaja Førland på Resahaugen skole i Strand kommune og Saveer Kochar på Heggedal skole i Asker kommune ble verdige andreplassvinnere og får også en overraskelse til sine klasser.

Det er jo alltid stas å kunne kåre en vinner, men det beste med en slik konkurranse er for oss å se hvor gøy elevene har hatt det gjennom prosessen! Det varmer så godt i Creaza-hjertet når vi får tilbakemeldinger fra dere lærere der ute som bekrefter alt vi kunne håpe på. Her er noen av tilbakemeldingene dere har delt med oss:

  • "Elevene har gledet seg til denne konkurransen.” (lærer i Arendal)
  • “Vi har storkost oss!” (lærer i Bergen)
  • “Takk for en gøy konkurranse! Mange motiverte 3. klassinger som har hatt det gøy underveis!” (lærer i Kristiansand)
  • “Superkjekk konkurranse. Mange engasjerte elever her.” (lærer i Sandnes)
  • “Elevene har elsket å jobbe med denne oppgaven” (lærer i Lillesand)
  • “Dette er første gang elevene har benyttet seg av Creaza og synes virkelig konkurransen var gøy. Ja til flere konkurranser.” (lærer i Tromsø)
  • “Takk for kjempekjekk konkurranse!” (lærer i Stavanger)

Det er derfor med glede vi melder at årets julekalender i Creaza blir litt annerledes enn tidligere. Våre forfattere og oppgaveskapere holder i disse dager på å lage en helt unik julekalender hvor elevene deres får være med på en spennende reise i Creazas univers. Vi kommer med mer informasjon om kort tid.

Alt i alt vil vi avslutte slik vi startet, med å takke: Takk for bidrag, for engasjement, for flotte filmopplevelser, for entusiasme, gode ord og positiv stemning. Vi gleder oss allerede til neste års Halloween-konkurranse!

 

Beste hilsen fra Creaza-teamet

Creaza

Emner: Kreativitet, Digital storytelling, digital historiefortelling, Film, Læring, konkurranse, Elever, motivasjon, mestring, animasjon, aktive elever, Halloween, Forteller, vinnere, Sandnes, Lillesand, Tingsaker, Ganddal

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!