Vinnere av konkurranse.

vinner blogg

I Norge er det veldig mange kreative historiefortellere fra småskoletrinnet til videregående opplæring. Creaza arrangerte en konkurranse i forkant av Halloween hvor elever ble utfordret til å skape en skummel fortelling i Creaza. Samtidig med konkurransen lanserte vi et helt nytt Halloween-univers som elevene kunne bruke.

Vi har fått inn langt over 2 000 bidrag i konkurransen. Mange produksjoner er laget av flere elever i samarbeid, så det er mange tusen elever som har jobbet med sine produkter i skole og fritid.

Skoler fra mer enn 50 kommuner har deltatt i konkurransen. Elever fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør har deltatt. Elever fra Trysil i øst til Øygarden i vest har deltatt. 

Juryen har hatt en morsom, men strevsom, jobb med å kåre en vinner i konkurransen. Det var så mange gode bidrag. Vi har sett alle bidrag og mange av dem flere ganger. Nå har vi landet på 2 vinnere.

Den ene vinneren er elev på 4. trinn ved Heggedal skole i Asker. Symptomatisk for situasjonen i Norge er nå hele 4. trinn ved Heggedal skole i karantene pga. Corona.

Vinner 1-4:

Ea ved Heggedal skole i Asker kommune

Lærer: Anne Berit

I dette vinnerbidraget er juryen vitne til en fantastisk fortellerkunst. Juryen blir dratt med inn i et skummelt Halloween-univers med en god og spennende handling. Vi blir med inn i tegneserien der fortellerstemmen står i fokus. Juryen er imponert over både innhold, handling og kvalitet. 

 

 

Vinner 5-13:

Johan ved Sunde skole i Stavanger kommune

Lærer: Brita

I dette vinnerbidraget blir vi med på en spennende og intens historie som formidler Halloween på en fantastisk måte. Juryen er imponert over handlingen og de spennende effekter som er brukt som virkemidler i denne skumle tegneserien.  Sett av litt tid og bli med inn i Creaza’s Halloweenunivers - se Johans fortelling om skjelettene som tar over verden! 

 

Johans bidrag har et godt driv, spennende effekter og en god handling. Filmen har engelsk tekst, og spennende musikk som forsterker handlingen. Klassen har jobbet med Halloweentegneseriene i engelskundervisningen, etter at de hadde jobbet med å skrive skumle historier i norskundervisning. Produktene til elevene ble da et resultat av dette tverrfaglige arbeidet.

Premie

Klassen til vinnerne får pizza, is og brus til hele klassen. Vi samarbeider med skole og lærer og finner sammen et godt tidspunkt for premie og feiring.

I tillegg vinner de 8 andre finalistene et gavekort til sin klasse til innkjøp av noe klassen sammen kan kose seg med, for å feire en finaleplass.

Klasser ved følgende skoler kom til finalen og vinner et gavekort:
(Lærere blir kontaktet av oss)

Cicignon skole i Fredrikstad kommune

Skotselv skole i Øvre Eiker kommune

Nylund skole i Stavanger kommune

Ganddal skole i Sandnes kommune

Hommersåk skole i Sandnes kommune

Straumen skule i Tysvær kommune

Nore Neset barneskule i Bjørnafjorden kommune

Brekkåsen skole i Melhus kommune

Vi takker alle som har deltatt og gratulerer vinnere og finalister.

Hilsen 
Team Creaza

 

Creaza

Emner: Creaza, Digital storytelling, winner, Halloween, vinner

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!