Slik kan du bruke Creaza

webinar-1

Vi har de siste dagene hatt et vanvittig trøkk fra skoler og kommuner som ønsker å bruke Creaza i det viktige og #ikkeheltA4 - skolearbeidet som vil være fremover.
(Les om gratis webinar for lærere nedenfor)

Vi har i natt doblet kapasiteten på servere og databaser og håper med det at vi er litt føre-var slik at tjeneste og ytelse fungerer bra for elever og lærere.

Mange har ytret ønsker om ideer til bruk av Creaza i fjernundervisningen. Vi har opprettet gruppen "Creaza - undervisningstips" på Facebook. Her deler og diskuterer lærere, og vi i Creaza, hvordan Creaza kan brukes i ulike fag og på ulike trinn slik situasjonen er nå. 

Se denne filmen som et eksempel på et opplegg. Her gir du elevene et godt utgangspunkt hvor de starter med et halvfabrikat som du har laget. Dette er inkluderende og gir gode muligheter til differensiering. 

 

Sjekk Facebook-gruppa her: https://www.facebook.com/groups/198414151491648/

Webinar

I tillegg inviterer vi denne uka til webinar hver dag med fokus på praktisk bruk og gjennomføring av undervisning, samt motiverende læring med Creaza.

Creaza fungerer veldig bra å bruke i fjernundervisning, ved at elevene jobber kreativt og skapende. Kanskje du er godt kjent med Creaza fra før, eller kanskje du ikke har prøvd det før. Vi har valgt å tilby webinar hver dag fremover fra kl. 14.00-14.45.

Gjennom å delta på webinar vil du bli kjent med Creaza slik at du kan lære å bruke læremiddelet. Vi viser hvordan du tildeler oppgaver til elever og kan følge deres arbeid, samt gi tilbakemeldinger. I webinaret vil du også få se noen pedagogiske eksempler på bruk av Creaza. Du vil selvsagt også bli kjent med Creazas tre verktøy.

Du kan melde deg på webinar på denne lenken:

https://attendee.gotowebinar.com/rt/7305576773480172299

I påmeldingsskjemaet velger du hvilken dag du ønsker å være med på webinar. Du vil få en påminnelse om webinar en liten stund før webinaret begynner.

(Når du går inn for å delta, vil du få beskjed om at du må laste ned en app for å delta med iPad, eller et tilleggsprogram for å delta med PC eller Mac. Dette gjøres ganske automatisk når du starter webinaret, og så er du med. Med Chromebook trengs ingen nedlastning.)

Vi har en facebookside som kan være grei å følge for å få informasjon om Creaza:

https://www.facebook.com/creaza/

Lykke til med bruk av Creaza med elevene!

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål: support@creaza.com

 

Mvh,

Team Creaza

Creaza

Emner: Mindomo, AudioEditor, Cartoonist, Creaza, Kreativitet, Inkludering, Webinar, Elever, produsent, motivasjon, mestring, Corona, Lærer, fjernundervisning, Gøy, Moro

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!