De demografiske fasene som tegneserie?

Darwin.jpg

(Darwin kommer til Creaza i 2018)

De demografiske fasene er et område de fleste elever jobber med i samfunnsfag i løpet av ungdomsskolen. Forståelse av disse fasene kan være viktig for å forstå hvordan samfunn har utviklet seg og hvordan verden er sammensatt på dette området i dag. I klassen til Kristin laget alle elevene tegneserier for å presentere de demografiske fasene. Elevene har brukt dollar street på gapminder.org for å finne bilder til å illustrere ytterligere. Dette er cc-merkede bilder av mennesker og deres hverdag rundt om i verden.

Solveig har laget den flotte presentasjonen under

SETT på Lillestrøm - kom og møt oss...

Onsdag 29. november og torsdag 30. november avholdes SETT på Norges Varemesse i Lillestrøm. SETT står for Scandinavian Educational Technology Transformation og er Skandinavias største messe og konferanse for moderne og innovativ læring. 

På SETT kommer det over 70 ulike selskaper som stiller ut. Creaza vil være å finne på stand nummer B:22 begge dagene. Her vil vi vise frem nyheter og oppdateringer som kommer i nær fremtid, deriblant en helt ny Creaza-app for iPad.

Vi jobber med å lage en helt ny og enkel løsning for filmredigering i Cartoonist. Dette vil gi elevene enda større kreative muligheter med masse innhold. Creaza tar digital historiefortelling til neste nivå! Vi gleder oss og tror dette kommer til å bli utrolig bra for elever og lærere! Alt i HTML5!

I tillegg jobber vi med et nytt læremiddel for tospråklige elever i samfunnsfag og et helt nytt Univers, som blant annet handler om "Den industrielle revolusjon" (og mye, mye mer)

bakgården.jpg

(Et stort historisk Univers er på vei inn i Creaza)

På onsdag fra 13.00 til 14.30 holdes det en såkalt Master Class. Her vil blant annet Vibeke Omberg og Kristin Hop fra Sandbakken skole snakke om hvordan de bruker Creaza i språkundervisningen. Alle deltakere vil få en introduksjon og eksempler på bruk, før de selv kan prøve Creaza og andre verktøy hands-on!

Alt i alt kommer det over 70 ulike foredragsholdere.

Hvis du ikke allerede har meldt deg på SETT, kan du gjøre det her.

Vi gleder oss til å møte mange på SETT 2017!

Hilsen

Team Creaza

Creaza

Emner: 21st Century skills, Mindomo, Cartoonist, SETT, Kreativitet, Samfunnsfag, Tegneserie, Film, Demografi, Tospråklige, HTML5

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!