Nyheter i Creaza

lab_blogNytt og (veldig) nyttig

Vi er kommet noen uker inn i det nye skoleåret og vi har lansert masse nytt i Creaza de siste ukene.

Cartoonist

Vi har laget et helt spesielt nytt univers i "Naturfag". Her finner dere masse labutstyr som gjør det mulig å dokumentere og eksprimentere på en helt ny måte! Universet gjør det mulig for både elever og lærere å lage gode modeller og resultatet ser proft ut. Som lærer kan man bruke universet for å vise og forklare fagstoff. Som elev kan man bruke universet for å vise kompetanse og forståelse. Dette nye unike universet fungerer fint både på barnetrinn, ungdomstrinn og i VG1 i Naturfag. 

identitet_blog

Vi har sluppet flere univers i Cartoonist. Det ene universet heter "Identitet". Dette universet har mange bakgrunner, karakterer og rekvisitter som fremmer mangfoldet i samfunnet vårt. 

insekt_blog

Et annet helt nytt univers er fullt av naturtro "Insekter og småkryp". Dette utrolig detaljrike universet er det bare å kose seg med utover høsten når insektene ikke lenger er så lette å finne i naturen rundt oss.

Veldig snart kommer også dette: 
Kroppen, Eventyr, Verdensreligionene, Pirater, Alle verdens dyr, Arbeidsplassen.

Nytt i læremidlene

I Creaza samfunn 1-4 har vi fylt på med en rekke nye oppgaver. Vi har også oppdatert tematikken “Hva er demokrati egentlig?” med lærerike ressurser om høstens stortingsvalg.

Creaza samfunn 5-7 er nå komplett med temakart, faktatekster og oppgaver i alle tema og det fylles på enda flere oppgaver og kreative filmer fortløpende. På aktuelt-sidene våre finner du nå gode ressurser om valget og i temaet “Det gode liv” finner du et stort temakart fullt av tips til aktiviteter du kan bruke for å jobbe med sosial kompetanse i klassen.

I Creaza samfunn 8-10 og VGS har det også skjedd masse nytt. Her er det oppdatert med over en mange nye oppgaver og tematekster og splitter nytt innhold om valget. Dette finner du under temaet “Det politiske systemet i Norge” for 8-10. trinn og under “Demokrati og medborgerskap” for VGS.

I Creaza engelsk 5-10 fylles det også stadig på med nytt innhold. Det er laget flere nye oppgaver med ekstra fokus på refleksjon, og det er lagt til mange klassiske tekster. Her vil det komme enda mer innhold utover høsten.

Creaza naturfag 5-7 er også sluppet på markedet. Med 30 tema fordelt på 6 moduler har vi laget et solid læremiddel i naturfag. Læremiddelet har også en egen lab med forsøk og aktiviteter, et stort bibliotek og oppgavebank. Snart vil det også komme egen begrepsbank og veiledning.

Creaza KRLE 5-10 er like rundt hjørnet for testing. Om du ikke allerede har meldt din interesse for å prøve dette, kan du fylle inn dette skjemaet, så sier vi fra til deg så snart det er klart!

Følg oss gjerne i sosiale medier for å få siste nytt! Vi finnes på Facebook i gruppa Creaza eller Creaza undervisningstips, på Instagram, Twitter og LinkedIn.

Gode og kreative dager ønskes dere fra Creaza-teamet!

Creaza

Emner: Cartoonist, Creaza, Innhold, Kreativitet, Samfunnsfag, Nyheter, KRLE, Læring, Univers, barnetrinn, ungdomstrinn, motivasjon, mestring, nytt skoleår, samfunnskunnskap, aktive elever, Læremidler, nytt innhold, Hverdagsmagi, naturfag, VGS, Creaza krle, Creaza naturfag, insekter, småkryp, identitet

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!