Nytt tema om Midtøsten

Skjermbilde 2024-09-04 kl. 10.47.23

Med en eskalering av krigshandlinger og voldsutøvelse i Midtøsten det siste året, har verdens øyne igjen rettet blikket mot det lille landområdet med en lang og vond historie. Dette er en konflikt som engasjerer mange, også elever i norske skoler.

Nå har vi laget helt nytt innhold om Midtøsten-konflikten som kan hjelpe elever å få en oversikt over begreper, personer, historiske hendelser og andre viktige aspekter ved konflikten, slik at de lettere kan følge med på nyhetene og sette hendelsene inn i et større perspektiv.

Når du besøker læremidlene våre Creaza samfunn 8-10 og Creaza samfunn vgs, vil du finne egne temaer som heter “Midtøsten”. Her finner du fagstoff og oppgaver samlet på ett sted:

For ungdomstrinnet finner du Midtøsten-tema under "Samfunn 8-10 -> Moduler -> Konflikter"
For VGS finner du Midtøsten-tema under "Samfunn VGS -> Moduler -> En verden"

Lærere kan gjerne bruke innholdet vårt sammen med dagsaktuelle nyhetsartikler for å gi et helt oppdatert bilde av hendelsene akkurat slik de utfolder seg. Innholdet vårt er fremstilt på en måte som passer for aldersgruppen mellom 13 og 19 år, og med mye visuell støtte og lydstøtte, som vi vet at mange elever har glede av.

I ekte Creaza-stil har vi også laget mange nye oppgaver som utfordrer elevene til å reflektere og lære i dybden. Oppgavene er åpne, slik at elever med ulike utgangspunkt kan tilnærme seg stoffet på sin egen måte.

 

Vi ønsker dere gode dager i klasserommet!

Vennlig hilsen

Creaza-teamet

Creaza

Emner: EdTech, Cartoonist, Creaza, Kreativitet, Samfunnsfag, digital historiefortelling, KRLE, Læring, språk, engelsk, Dybdelæring, aktive elever, Forteller, etikk, forståelse, begreper, mangfold

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!