Mange nye muligheter i Creaza

IMG_3055(Vår største kunde i Sverige, Mediacenter Jönköping, har pyntet en av sine biler for å inspirere elever og lærere i regionen)

Et nytt skoleår er i gang og vi i Creaza gleder oss til et svært kreativt år! En rekke nye kommuner i Norge og Sverige starter opp med Creaza denne høsten, og vi gleder oss til å følge opp alle kommuner, skoler, elever og lærere nye og eksisterende som bruker Creaza! Det er kraftig vekst i bruk av Creaza og tilbakemeldingene på utviklingen som er gjort, er svært positiv!

Fredrikstad
(Fredrikstad kommune er i gang med Creaza. Kommunen starter denne høsten med 1 til 1 med PC for hele ungdomstrinnet)

Vi har allerede truffet mange hundre lærere i blant annet kommuner som Fredrikstad, Bergen, Bærum, Alvesta, Vaggeryd, Markaryd og Karlshamn.

alvesta_se(Alvesta og alle de andre kommunene i Kronobärgs län er er i gang med Creaza)

De neste ukene skal vi til en rekke nye kommuner i både Norge og Sverige for å vise pedagogiske og didaktiske muligheter i Creaza.

Vi er veldig stolte over vår største kunde i Sverige, Mediacenter Jönköping, som jobber for nær 80 000 elever i deres region. De har pyntet en av sine biler (se øverste bilde) som kjører til skoler hver dag med en flott Creaza-logo ;-)

Nye oppgaver

oppgaver (1)

Denne høsten kommer det mange nyheter i Creaza. Allerede nå har vi lansert en rekke nye oppgaver i blant annet matematikk, naturfag, tysk og andre språkfag, laget av lærere i de respektive fag. Alle oppgavene finner man ved søk og filtrering i Creaza. 

Nytt, stort univers

versailles

I august lanserer vi et stort og omfattende nytt univers i Creaza Cartoonist med innhold fra 1700-tallet og 1800-tallet. Her kan man f.eks. jobbe med fransk-, amerikansk- eller industriell revolusjon, i tillegg til en rekke andre temaer.

toget-kommer

Dette er et stort univers med innhold og tema som har vært veldig etterspurt av mange skoler!

Digital historiefortelling

lydredigering

Nye Cartoonist videreutvikles hele veien. I løpet av noen uker kommer det en helt ny modul i Cartoonist som lar deg jobbe med flere lydspor og mulighet for å lage lydmikser. Dette i kombinasjon med mulighet for å lage film, jobbe med alt innholdet i Cartoonist, og eget innhold gir helt nye muligheter!

Alt det nye som kommer fungerer godt både på Chromebooks, iPad, PC og Mac. 

Her er noen av oss i Creaza-gjengen!

team

Kristin og Vibeke skal jobbe i Creaza i tillegg til å jobbe som lærere på skole. De vil jobbe både med utvikling av nytt innhold og nye muligheter i Creaza, i tillegg til at de vil holde mange kurs og workshops. David har hovedansvar for Sverige, mens Aleksander sitter tett på hele Creaza-løsningen. Ketil tegner og designer for å gi elevene mest mulig spennende innhold å jobbe med. Carl Morten skal forsøke å inspirere både internt og ute i skole-norden for økt mestring, motivasjon og læring!

Dersom du lurer på noe som helst vedrørende Creaza er det bare å kontakte oss.

Vi gleder oss veldig til et nytt skoleår, og vi skal gjøre alt vi kan for at det blir  kreativt og lærerikt!

Hilsen 

Team Creaza

 

Creaza

Emner: Innovative learning, iPad, Comic strip, Cartoonist, Creaza, Language learning, Animation, Innhold, Sverige, Ungdomstrinnet, Kompetansemål, Kreativitet, Samfunnsfag, Ungdomsskolen, Verktøy, Oppgaver, Aktuelt, Oppgavebank, Læreplan, Konferanse, Fremmedspråk, Tysk, Movieediting, Skoleutvikling, Digital storytelling, digital historiefortelling, tegneserier, storyboard, Inkludering, Tegneserie, Film, Nyheter, Klasserommet, Læring, Aktiv, Tankekart, Content, International, HTML5, Sosial kompetanse, Digital kompetanse, Samarbeid, personalised learning, Tema, Univers, Læremiddel, chromebook

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!