Kommer du på SETT?

 
Mandag 28. november klokka 11.35 viser lærer Vibeke Omberg hvordan Sandbakken skole bruker blant annet Creaza fra 1. til 10. trinn for å skape mestring, inkludering og læring i klasserommet.
 
Det hele finner sted på SETT, som arrangeres for første gang i Norge den 28. og 29. november på Norges Varemesse i Lillestrøm. SETT står for Scandinavian Educational Technology Transformation og er Skandinavias største messe og konferanse for moderne og innovativ læring. SETT arrangeres også i Stockholm og i Malmø i Sverige. Creaza har vært med på alle SETT-konferansene i Sverige og vi gleder oss veldig til SETT i Lillestrøm om få uker. 
 
sett.png
 
Det står mange samarbeidspartnere bak SETT, deriblant Utdanningsforbundet, Oslo kommune og Oslo Edtech Cluster. Alle samarbeidspartnere finnes her: 
http://settdagene.com/arrangor-samarbeidspartner/
 
På SETT kommer det over 60 selskaper som stiller ut. Creaza vil være å finne på stand B:22, og vi har masse nyheter vi gleder oss til å vise frem. 
 
På stand A:30 vil medlemmer i Oslo Edtech Cluster presentere nyheter, praktiske eksempler, diskusjoner og mye mye mer. Det vil også være konkurranser og spill med kule premier.
 
Inngang i messeområdet er gratis for alle besøkende begge dager
Mandag 28. november 2016: 10:00-17:00
Tirsdag 29. november 2016: 9:00-16:00 
 
Det finnes et spennende program hvor mange dyktige lærere og ledere viser og forteller om egen praksis fra klasserom, skole og kommune. Programmet er spekket av flinke skolefolk fra både Norge og utaskjærs. Se hele programmet her: http://settdagene.com/konferanse/
 
Vi gleder oss til å se mange av dere på konferansen. Dersom du enda ikke har meldt deg på, kan du gjøre det her:
http://settdagene.com/pamelding/
 
Creaza

Emner: Creaza, SETT, Oslo EdTech Cluster, Moderne, Konferanse, Skoleutvikling, Oslo, IKT

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!