Godteskåla fylles

Allstars

Nå skjer det ting i Creaza! Nye karakterer, bakgrunner og rekvisitter produseres mens du leser dette. Det blir historisk - bokstavelig talt!

I dag har vi lansert vårt splitter nye historiske univers! Her kan elevene ta en rusletur langs den kinesiske mur sammen med Einstein eller dra på historisk reise med Margaret Thatcher til Taj Mahal. Bare fantasien setter grenser for hvilke historier som kan skapes. Det blir det største universet vi har laget noen gang! Og dette er bare starten!

Dino

Utover våren skal vi invitere dere med på mange eventyr og spennende ekspedisjoner og vi gleder oss stort! Blant veldig mye nytt som er på gang kan vi nå røpe at det endelig kommer et "Dinosaur-univers" i Creaza. Dersom vi lykkes med tidsplanen vil dinosaurene snike seg inn i sitt eget univers i løpet av påska ;-)

Leonardo

Men allerede i dag kan elever og lærere begynne å lage kule, kreative og faglige historier med det nye historiske universet. Der finner dere også karakterer fra veldig ny og moderne historie, som Ronaldo, Messi og den største baskethelten gjennom alle tider, Michael Jordan.

For å gjøre planlegging og arbeidsøkter litt smidigere for lærere er oppgavebanken oppdatert med nye og aktuelle oppgaver:

  • Hvordan markerer din skole Samefolkets dag 6. februar? Vi har både morsomme oppgaver og oppgaver til ettertanke knyttet til denne dagen. 
  • 12. februar feirer verden kinesisk nyttårsaften og vi går inn i Oksens år. Hva betyr det egentlig? Er økonomene BULL?
  • Trodde du radioen var på vei ut? Ifølge FN hører 94% av alle voksne på radio hver dag, og i mange utviklingsland hvor internett er begrenset, er dette hovedkilden til informasjon. Vi markerer FNs radiodag 13. februar. 
  • Vi har videre oppgaver knyttet til 14. februar, som i år er kombinert feiring av Valentinerdagen og morsdag.
  • I oppgavebanken ligger også oppgaver som markerer inngangen på den kristne fasten (Mardi Gras), morsmålsdagen og den jødiske purimferingen.

Hvis dere lurer på hvordan alt dette fungerer, har vi løpende webinarer i Creaza. Både i Creaza Premium, Creaza samfunn 8-10, Creaza samfunn vgs og Creaza samfunn 1-4. Klikk på lenkene nedenfor for å melde deg på.

Meld deg på Creaza Premium

Meld deg på Creaza samfunn 1-4

Meld deg på Creaza samfunn 8-10

Meld deg på Creaza samfunn VGS

Vi er, som dere skjønner, i ferd med å fylle godteriskåla! Og vi deler så gjerne med dere! Ta så mye dere vil - dette er helt kalorifritt, lærerikt, kreativt og bare å nyte med god samvittighet!

Hilsen Creaza-teamet