God sommer til alle!

blogg_01

Det nærmer seg tiden for å putte dette annerledesskoleåret i skuffen. Kanskje gjemmer du det lengst inn. Kanskje lar du det ligge ytterst, så det er lett å få tak i det igjen.

Vi håper det blir en deilig sommer for alle. En sommer hvor du som elsker å slappe av får gjort nettopp det. En sommer hvor du som liker å oppleve nye steder, smaker og opplevelser får gjort det. Og når alle er tilbake igjen, vil det ligge mange godsaker å vente i Creaza-brukeren din. Er du like spent som oss, er det også veldig lov å titte litt innom gjennom sommeren.

Vi fyller nemlig på med nytt innhold gjennom hele ferien! Straks kommer ett av de største Cartoonistuniversene vi har laget til nå: Identitet. Det handler om mangfold og tilhørighet og vil speile samfunnet vi er en del av alle sammen. 

I læremidlene våre skjer det også mye spennende! I Creaza samfunn 5-7 har vi bare siden sist uke fylt på med mange nye oppgaver, faktatekster og flere nye tematikker som Meg på internett, Kilde til konflikt og Hvordan få til en bærekraftig utvikling?

Til skolestart i august, vil alle de 38 temaene være klare - inkludert en aktualitetsmodul som tar for seg det som skjer i samfunnet rundt oss, for eksempel høstens stortingsvalg.

I Creaza 8-10 og VGS har vi også fylt på med nytt innhold. Nå kommer det nye temakart om de politiske partiene og høstens valg, og nye tematekster vil publiseres gjennom sommeren.

Creaza naturfag 5-7 er også rett rundt hjørnet! Dette kommer til å bli så bra! Her får elevene jobbe med naturfag på gøyale, inspirerende og lærerike måter. For eksempel kan vi røpe at det kommer en helt egen naturfagslab i Cartoonist, hvor elevene får tilgang til bl.a atomer og molekyler, grunnstoffer og periodesystemet. Gled dere!

blogg_02

Creaza KRLE 5-10 jobbes det også intenst med gjennom sommeren, og til skolestart gleder vi oss til å ha masse å vise dere!

Om du ikke har bedt om prøvetilgang ennå, kan du gjøre det her, så åpner vi for deg og skolen din.

Riktig god sommer ønskes fra Creaza-teamet!

Creaza

Emner: Cartoonist, Creaza, Innhold, Samfunnsfag, Verktøy, digital historiefortelling, tegneserier, Nyheter, KRLE, Valg, Læring, Tankekart, Tema, Temakart, videregående, ungdomstrinn, digitale læremidler, Fagfornyelsen, samfunnskunnskap, Moduler, Creaza samfunn, Læremidler, nytt innhold, naturfag, 5-10, Mellomtrinnet, Creaza krle, Creaza naturfag, 1-4

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!