God jul og godt nytt år!

km

Vi i Creaza vil gjerne ønske alle en riktig god jul og et godt nytt år.


For Creaza har det vært et fantastisk 2018 som startet med å vinne en Bett Award i januar. Vi har gjennom hele 2018 opplevd en stor vekst i bruk av Creaza, og mange nye kommuner både i Norge og internasjonalt har startet med Creaza. Vi har utviklet produktet masse. Dette både for å være fremtidsrettet på teknologi og for å gi elever mulighet til å lære enda mer gjennom motiverende, kreativt og inkluderende skolearbeid.

Gjennom 2018 har Creaza også blitt nevnt som et spennende og fremtidsrettet EdTech-produkt i flere ulike internasjonale kanaler.

 creaza_international

The 90 hottest EdTech tools

The Nordic EdTech Scene

Vi fortsetter å utvikle produktet og lanserer mange nyheter i 2019. Et nytt læremiddel i samfunnsfag er ett eksempel, mens en ny læringsressurs knyttet mot bioteknologi er et annet.

Vi gleder oss stort til 2019 og håper på å treffe mange gjennom året. De første stedene man kan møte Creaza i 2019, og se på nyheter som er på vei, er på BETT i London i januar, Deretter er vi på alle de tre konferansene "Læring på digitale flater" i Sandefjord, Trondheim og Bergen. Vi vil selvfølgelig også være på plass på Digg Læring sin konferanse på fremtidsrettede Knappskog skole i Fjell kommune. 

Takk for et fantastisk 2018, og så satser vi på et magisk 2019! 

Vi ønsker alle en fredelig jul og et riktig godt nytt år!

Hilsen

Team Creaza

Creaza

Emner: EdTech, 21st Century skills, Creaza tools, Julekalender, Kompetansemål, Kreativitet, Verktøy, Creativity, Remix, Oppgaver, Aktuelt, Oslo EdTech Cluster, Moderne, Konferanse, Fremmedspråk, Tysk, Movieediting, News, Christmas, Skoleutvikling, IKT, Digital storytelling, digital historiefortelling, tegneserier, storyboard, Inkludering, Tegneserie, Film, Knappskog, Nyheter, Klasserommet, KRLE, Fjell, Læring, Aktiv, Tankekart, Content, International, BettAwards, Demografi, Tospråklige, HTML5, Sosial kompetanse, Digital kompetanse, Samarbeid, jul, mp4, The Norwegian Classroom, personalised learning, Sverige i dag, Univers, Læremiddel, chromebook, Frankrike, Begrepskart, Temakart, Revolusjon, raus, barnetrinn, videregående, ungdomstrinn, lydredigering, produsent, julenisse, juleunivers, juletre

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!