God jul og godt nytt år!

km

Vi i Creaza vil gjerne ønske alle en riktig god jul og et godt nytt år.


For Creaza har det vært et fantastisk 2018 som startet med å vinne en Bett Award i januar. Vi har gjennom hele 2018 opplevd en stor vekst i bruk av Creaza, og mange nye kommuner både i Norge og internasjonalt har startet med Creaza. Vi har utviklet produktet masse. Dette både for å være fremtidsrettet på teknologi og for å gi elever mulighet til å lære enda mer gjennom motiverende, kreativt og inkluderende skolearbeid.

Gjennom 2018 har Creaza også blitt nevnt som et spennende og fremtidsrettet EdTech-produkt i flere ulike internasjonale kanaler.

 creaza_international

The 90 hottest EdTech tools

The Nordic EdTech Scene

Vi fortsetter å utvikle produktet og lanserer mange nyheter i 2019. Et nytt læremiddel i samfunnsfag er ett eksempel, mens en ny læringsressurs knyttet mot bioteknologi er et annet.

Vi gleder oss stort til 2019 og håper på å treffe mange gjennom året. De første stedene man kan møte Creaza i 2019, og se på nyheter som er på vei, er på BETT i London i januar, Deretter er vi på alle de tre konferansene "Læring på digitale flater" i Sandefjord, Trondheim og Bergen. Vi vil selvfølgelig også være på plass på Digg Læring sin konferanse på fremtidsrettede Knappskog skole i Fjell kommune. 

Takk for et fantastisk 2018, og så satser vi på et magisk 2019! 

Vi ønsker alle en fredelig jul og et riktig godt nytt år!

Hilsen

Team Creaza