God jul og godt nytt år!

2016 går nå mot slutten og mange har allerede begynt på en velfortjent juleferie. I 2016 har vi lansert mye nytt i Creaza, og i 2017 kommer det enda mer. 

I første kvartal av 2017 lanseres en splitter ny versjon av Cartoonist med enda flere muligheter for elever og lærere. Det blir enda enklere å lage flotte tegneserier, presentasjoner og digitale fortellinger. Det blir også lettere å legge til fortellerstemme og bakgrunnsmusikk. Hele lydbiblioteket i Creaza integreres og tilgjengeliggjøres direkte i Cartoonist.

Nye Cartoonist - a work in progress

nyecartoonist640.png

I løpet av våren 2017 lanserer vi versjon 2 av nye Cartoonist. Her vil vi i tillegg til lydbiblioteket også integrere hele videobiblioteket. Man vil da ha mulighet til å jobbe med både filmklipp, lydklipp og tegneserieinnhold i ett og samme verktøy. Man kan selvfølgelig også supplere Creazas innhold med eget innhold. Dette kommer til å bli helt rått ;-)

bett2017.png

Bett 2017
25.-28. januar 2017

Det nærmer seg 2017, og da nærmer det seg også BETT. I Creaza gleder vi oss alltid veldig til BETT-arrangementet. Vi får møte veldig mange av Creazas brukere. Vi har mye god dialog og vi får vist nyheter som er på trappene. I år gleder vi oss veldig til å vise frem nye Cartoonist.

På BETT 2017 finner dere Creaza på stand B:390 sammen med resten av "The Norwegian Classrom". Følg med på osloedtech.no fremover for oppdateringer og program.

Allerede nå er det mulighet til å melde seg på den norske "BETT-festen"

Vi gleder oss til et spennende 2017.

Vi ønsker alle en god jul og et riktig godt nytt år!