En etterlengtet vår

driv

Det er vår og etter to år i dvale har vi endelig mulighet til å reise rundt for å vise frem alt det nye vi har utviklet i Creaza. Vi synes det er stilig og er utrolig takknemlig for responsen.

Vi har blant annet vært i London, Sandnes, Færøyene, Stavanger, Stockholm, Bergen og Sandefjord og vist frem våre moderne og digitale læremidler som er forankret i, og laget for, fagfornyelsen. Responsen fra lærere har vært veldig positiv, noe vi setter stor pris på.

I Creaza kan du nå få spennende og utforskende læremidler i:

Naturfag 5.-10. trinn
KRLE 5.-10. trinn
Samfunnsfag 1.-10. trinn og VGS
Engelsk for 5.-10. trinn

Her kan du lese mer om læremidlene og få mulighet til å prøve

Vi har lansert mye nytt i Cartoonist som er koblet mot læremidlene. Forrige uke kom det hittil nyeste temaet som heter "Vær og klima". Logg deg inn og sjekk ut!

Siden 2020 har vi mer enn doblet alt innholdet vi hadde i Cartoonist og fylt på med aktuelt, kreativt, sprøtt, morsomt, vakkert, inspirerende og lærerikt innhold! Her finner alle slags elever på alle slags trinn noe de kan jobbe kreativt og skapende med!

Snart lanserer vi også "Alfabetplaneten", en spennende ressurs i norsk for 1.-4. trinn.

NKUL

Onsdag 11. mai til fredag 13. mai denne uka møter du oss i Trondheim på Norges største konferanse for bruk av IKT i utdanning og læring. NKUL arrangeres igjen fysisk etter to år med pandemi. Vi gleder oss stort og håper å treffe mange lærere og skoleledere. Du finner oss på stand 50.

Skal du på NKUL? Kom gjerne også på vårt seminar torsdag 12. mai klokka 15.45
U2E15:45 – 16:15 "Creaza: Slik har du aldri sett digitale læremidler før!"

Om du ikke har fått snakket med oss her eller der, håper vi du tar kontakt! Om du vil ha besøk av oss, vil vi gjøre alt vi kan for å komme. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Vårlig hilsen fra Creaza-teamet

Creaza

Emner: Trondheim, Creaza, NKUL, Sverige, Kreativitet, Samfunnsfag, Ungdomsskolen, Verktøy, Skoleutvikling, digital historiefortelling, Nyheter, Klasserommet, KRLE, Læring, Tankekart, Samarbeid, Tema, multimodalt, presentasjoner, motivasjon, mestring, animasjon, Fagfornyelsen, samfunnskunnskap, Creaza samfunn, nytt innhold, Creaza engelsk, naturfag, kunst, Creaza naturfag

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!