Creazas Halloween-konkurranse

hallohallo

Om du googler “digital historiefortelling” får du opp ganske mange treff.  Det er tydelig at dette er i vinden. Mange lurer nok på hvordan de kan få elevene til å bli gode på å fortelle, skape og formidle historiene sine digitalt. Om du trykker deg inn på noen av disse treffene, får du en saklig, teknisk forklaring på hvordan digitale historier kan lages og hva de er… men det står lite om hvor gøy det kan være å lage disse!

Vår beste opplevelse da vi så gjennom historiene til elevene deres i fjorårets Halloween-konkurranse, var hvor morsomt det så ut som elevene hadde hatt det! I Creaza har vi stor tro på at elever som opplever skaperglede også vil kjenne på mestringsfølelse. Det er viktig!

Når vi lager oppgaver til våre læremidler eller til oppgavebanken, har vi alltid en tanke om at oppgavene skal være så vide at alle elever skal kunne løse dem på sin måte.

 


Det er vårt ønske med Halloween-konkurransen i år også. Det finnes like mange mulige løsninger som det finnes elever. Det trenger ikke være perfekt, men det skal være gøy! Vi håper at alle elevene som blir med på Halloween-konkurransen vår skal kjenne på skaperglede, ha det gøy med sin historiefortelling og at store og små elever kan leke seg fram til spennende produkter som de selv kan være fornøyde med! Selv om det er en kul premie der framme, håper vi fokuset egentlig ikke er på premien, men prosessen.

 

Om dere skal være med i konkurransen, minner vi om kriteriene for historien. De står på førstesiden av Halloween-oppgaven i oppgavebanken og i lærerveiledningen.

Innleveringsfristen 29. oktober.

Vi ønsker dere noen skapende, kreative uker!

Hilsen fra Creaza-teamet

Creaza

Emner: Cartoonist, Creaza, Innhold, Kreativitet, Digital storytelling, digital historiefortelling, Læring, konkurranse, barnetrinn, ungdomstrinn, motivasjon, mestring, Halloween, Premie, skaperglede

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!