Creazas julekalender

Skjermbilde 2021-11-24 kl. 11.55.00

Det er få dager igjen til første advent.

Klokka tikker mot jul og på Nordpolen har det skjedd noe mystisk! Julenissen har blitt borte!

Hvor kan han ha blitt av så kort tid før jul?

Alvene Finn og Alvine må sammen med elevene løse saken. De legger ut på en reise gjennom Creazas univers og temaer.

Underveis møter de på utfordringer knyttet til de tre tverrfaglige temaene fra fagfornyelsen: demokrati og medborgerskap, bærekraftig utvikling og folkehelse og livsmestring. Klarer de å finne Julenissen i tide?

Creazas adventskalender er i år litt annerledes enn tidligere år. Vi har laget 24 unike oppgaver knyttet til adventstid og juletradisjoner, men også fag og skole. Dere kan løse oppgavene i fellesskap sammen i klassen, eller elevene kan jobbe med dem individuelt. Dere kan løse alle oppgavene, eller bare noen. Oppgavene er åpne og passer for alle elever, store som små. Til hver oppgave ligger det et hint på siste side som tipser elevene om hvilket tema de skal til neste dag. I helgene legger vi opp til mer aktivitetspregede oppgaver hvor elevene får tips til noe praktisk de kan gjøre hjemme. Dere finner adventskalenderen i oppgavebanken.

Vi har også lagt inn et lite konkurranseelement for de som ønsker. Gjennomfører dere julekalenderen minst tre dager, kan dere sende inn bidrag til julekonkurransen vår!

Velg ut tre fortellinger fra ulike dager og send inn disse på vegne av klassen.

Vinnerklassen får hjelpe oss i Creaza til å skape enda mer kreativt innhold i Cartoonist!

For at filmen skal se best mulig ut for juryen, er det viktig at produktene eksporteres før de sendes til oss.

Her kan du se hvordan du eksporterer et produkt.

Dersom dere ønsker å være med i konkurransen, må dere sende inn klassens tre bidrag innen 22. desember. Vinnerne kåres i midten av januar og blir kontaktet for nærmere informasjon.

Vi ønsker alle lykke til på reisen og håper å se mange bidrag til julekonkurransen!

God adventstid ønskes fra Creaza-teamet

Creaza

Emner: Cartoonist, Creaza, Julekalender, Kreativitet, jul, konkurranse, julenisse, juleunivers, juletre, digitale læremidler, Læremidler

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!