Creaza samfunn

samfunn@3x

Den nye læreplanen er lansert og i Creaza har vi jobbet i flere år med å lage nye læremidler i tilknytning til fagfornyelsen i Norge.

Det første læremiddelet vi i Creaza lanserer heter Creaza samfunn. Dette er et heldigitalt, heldekkende, tverrfaglig og dynamisk læremiddel i samfunnsfag for ungdomstrinn og samfunnskunnskap på VGS. Creaza samfunn er modulbasert med 50 ulike temaer fordelt på 12 moduler, samt en begrepsbank med 300 visuelle begrepskart. Creaza samfunn er nå i en lukket pilotering ved ulike skoler i Norge og lanseres om få uker i markedet.

tema

Onsdag 27. november og torsdag 28. november er Creaza på SETT på Lillestrøm. På vår stand G:21 vil du kunne få en presentasjon av det nye og unike læremiddelet og møte redaktører og forfattere.

vår verden@3x

SETT vil vi også presentere de andre læremidlene vi jobber med, som vil lanseres våren 2020. Creaza Samfunn 1-4 er et dynamisk, morsomt og inspirerende læremiddel i samfunnsfag for 1.-4. trinn. I tillegg lager vi et spennende og helt nytt læremiddel i engelsk. 

Alle de nye læremidlene fra oss i Creaza bygger på de kreative mulighetene som ligger i Creaza Premium. Elevene er aktive i læringsprosessen og skaper flotte produkter både individuelt og i samarbeid med andre. I de nye læremidlene har vi utvidet med masse fagstoff som presenteres på en visuell og inkluderende måte. 

Vi gleder oss til å vise de nye læremidlene på SETT på Lillestrøm. Dersom du ikke skal på SETT vil du kunne treffe Creaza en rekke andre steder utover vinter og vår, deriblant Stavanger, Askøy, Fjell, London, Sandefjord, Trondheim, Oslo, Gjøvik, Tromsø og Bergen.

Kreativ hilsen 

Team Creaza

Creaza

Emner: Mindomo, AudioEditor, Cartoonist, Creaza, Samfunnsfag, Ungdomsskolen, Oppgaver, Læreplan, Læring, Tema, Læremiddel, Begrepskart, Temakart, videregående, ungdomstrinn, digitale læremidler, Fagfornyelsen, samfunnskunnskap, Moduler, Dybdelæring, Creaza samfunn, aktive elever, regifag, tverrfaglig

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!