Creaza på NKUL

creative_playful.jpg

Skal du på NKUL i Trondheim i år?

I så fall er du ikke alene. 1400 deltakere fra hele SkoleNorge er påmeldt og det virker å bli ny rekord i antall deltakere i år.

Creaza er på plass på NKUL og vi gleder oss til å vise frem nyheter som er lansert, deriblant helt nye Cartoonist, og nyheter som er på vei. Du finner Creaza på stand 46 på Læremiddeltorget.

På programmet:

Lærerne Vibeke Omberg og Kristin Hop fra Sandbakken skole i Sarpsborg viser hvordan de gjør Samfunnsfag og KRLE levende og aktuelt på ungdomstrinnet. De bruker mye ulik teknologi for å gjøre undervisning og fag relevant, inkluderende og interessant for elevene sine. Vibeke og Kristin bruker blant annet OneNote og Creaza mye. De kjører sitt seminar "S1A: Levende samfunnsfag og KRLE på ungdomstrinnet!" onsdag 10. mai klokka 12.30 i rom R9.

Torsdag 11. mai klokka 14.45 viser Ingvild Vikingsen Skogestad fra Knappskog skule i Fjell kommune hvordan de jobber med "Digg læring inn i framtidsskulen" i rom R1. Ingvild bruker veldig mye ulike digitale verktøy, læremidler og tjenester, deriblant Minecraft, OneNote, Sway, Office Mix, Creaza, Quizlet, Campus Inkrement, Smart Øving, matblogg, koding.

Torsdag 11. mai klokka 15.45 kjører Creaza sitt utstillerseminar i rom R9. Tittelen på vårt seminar er "U2C: Creaza – Runddans med eksempler fra klasserommet". Vi viser noen konkrete eksempler på hvordan Creaza brukes i ulike klasserom. I tillegg viser vi nyheter som er lansert i Creaza og nyheter som er på vei.

Du finner alt det spennende programmet på nkul.no

Sosialt:

På onsdag 10. mai er det Teachmeet hvor lærere viser sin praksis i superkorte presentasjoner.

Torsdag 11. mai inviterer Creaza sammen med flere andre norske leverandører og Oslo EdTech Cluster til NKUL Mixer på:
Alma´s Bistro og Bar Kongens gate 19 (Inngang fra Repslagerveita)
16.30 - 19.00

Det blir gode diskusjoner og litt mat og drikke!

Det blir fort fullt! Meld deg på her:
https://www.eventbrite.co.uk/e/oslo-edtech-cluster-nkul-mixer-2017-tickets-34131407960

Vi gleder oss til å treffe mange av dere på NKUL!

Hilsen

Team Creaza

Creaza

Emner: EdTech, #edtechnorge, Mindomo, Cartoonist, Creaza, NKUL, Samfunnsfag, Oslo EdTech Cluster, Sarpsborg, Sandbakken, Knappskog, Nyheter, Klasserommet, KRLE, Fjell

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!