Creaza finalist i Bett Awards 2016!

Creaza er veldig stolte og glade over å ha blitt plukket ut som finalist i Bett Awards 2016, i kategorien “ICT Tools for Learning, Teaching and Assessment - web based - classroom aids”.

Alle finalister finnes på denne siden
http://bettawards.com/2016_finalists/

Dette skjer kun uker etter at Creaza ble kåret til Årets digitale læremiddel i Sverige. 

Den profesjonelle og bredt sammensatte juryen i Bett Awards ser dypt på både pedagogiske, akademiske og tekniske aspekt i de ulike produktene som er med i Bett Awards. Dette er det 18. året priser deles ut på Bett i ulike kategorier. 

Bett er en av verdens største messer med fokus på utdanning, skole og IKT. 

Creaza har gjennomgått en omfattende og kraftig produktutvikling de siste årene for å møte lærere og elevers ønsker og behov for elevaktiv bruk av IKT i undervisningen. Gjennom en stor oppgavebank er det nå skapt enkle muligheter for læreren å tildele oppgaver til elevene. Elevene har 4 profesjonelle verktøy, hvor det er enkelt å samarbeide, med integrert innhold for å løse oppgavene og læreren kan enkelt vurdere og gi elevene tilbakemelding underveis. 

Det betyr mye for Creaza å bli valgt som finalist i det prestisjetunge Bett Awards. Det bekrefter at vårt fokus på utdanning og teknologi annerkjennes av brukerne, profesjonen og "ekspertene".

Vi gleder oss til veien videre og vi gleder oss til å utvikle produktet sammen med elever og lærere som bruker det i klasserommet for bedre læring - for hver eneste elev!

Vi gleder oss til Bett og håper å treffe mange lærere, brukere og venner der!

Creaza

Emner: 21st Century skills, BETT Awards, Creaza, BETT

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!