(C)Korona

orona

Viruset som gjør at alle elever nå har alle sine skoledager hjemme skrives både med c og k som første bokstav i ulike nettaviser og medier. Men alle skriver i utgangspunktet om det samme viruset, selv om en lege fra Færøyene mener det kan være to ulike virus.

Som de fleste er kjent med finnes det et innholdsrikt univers i Creaza Cartoonist som heter "Bærekraftig utvikling". Dette rike og viktige universet er nå fylt på med flaggermus, som kan være kilde til svært mye vondt i verden akkurat nå, samt en illustrasjon som kanskje kan brukes i arbeidet med, mot og rundt Korona-viruset. Da tenker vi spesielt på at elever skal få mulighet til å uttrykke tanker, refleksjoner og historier både nært og fjernt til viruset som herjer både verden og ikke minst medieverdenen.
 
I kombinasjon med det nye innholdet er det også laget nye og relevante oppgaver som alle finner i oppgavebanken i Creaza.
 
I løpet av uken endres også vårt Juleunivers til å bli et et Høytidsunivers hvor viktige elementer fra påske, påskefeiring og påskehøytid vil dukke opp.
 
Alt dette for at elevene skal kunne jobbe med relevante oppgaver om disse temaene og at alle lærere skal ha oversikt over hva elevene produserer.
 
Dersom du trenger inspirasjon til å bruke Creaza i den spesielle situasjonen som skoler, lærere og elever er i anbefaler vi denne gruppen på Facebook:
 
Vi minner om gratis webinar hver dag denne uka fra
klokken 14 - 15. Meld deg på her: https://attendee.gotowebinar.com/rt/7305576773480172299

 

Hilsen

Team Creaza

Creaza

Emner: Cartoonist, PC, digitale ferdigheter, presentasjoner, undervisning, språk, digitale læremidler, motivasjon, grunnleggende ferdigheter, skole, animasjon, tegnefilm, Fagfornyelsen, aktive elever, tverrfaglig, Corona, fjernundervisning, Gøy, Moro, online, påske

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!