Eksporter din Cartoonist-film!

I dag har vi lansert en ny eksport-løsning for Cartoonist. Nå kan man eksportere sin produksjon som mp4-film. Sammen med ny funksjonalitet i verktøyet gjør dette digital historiefortelling enda enklere og gøyere. Eksport er tilgjengelig direkte for alle elever og lærere fra "Porteføljen".

(Erle på 10 år var den første eleven som fikk prøve å eksportere fra Cartoonist)

I dag starter også BETT 2018. Creaza er på plass på stand B 390 på  "The Norwegian Classroom" sammen med 12 andre norske EdTech-selskap.

I kveld deltar vi på Bett Awards - seremonien som finalister og vi er gleder oss. 

På BETT viser vi gjerne frem den nye eksport-muligheten i Cartoonist, samt at vi har en første betaversjon av film i Cartoonist. Kom innom for en presentasjon Vi gleder oss!

Om noen uker kommer første versjon av film i Cartoonist til elever og lærere og dette blir rått!

industrial-revolution.png

Vi jobber med nytt innhold. Det kommer et stort nytt historisk univers knyttet til blant annet "Colonial America" og "den industrielle revolusjon". Det vil finnes mye variert innhold knyttet til hendelser og karakterer fra 1700-tallet og 1800-tallet.

svensk-valg.png

Det er valg i Sverige i år. I Sverige er det svært mange kommuner som bruker Creaza aktivt. For elever og lærere lager vi et nytt svensk univers som egner seg godt til å jobbe med valget.

Hilsen

Creaza - teamet!

Creaza

Emner: BETT Awards, Video, Cartoonist, BETT, Oslo EdTech Cluster, Digital storytelling, digital historiefortelling, Film, BettAwards, mp4, The Norwegian Classroom

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!