Bli med på Creazas Halloween-konkurranse!

halloween_hubspot_blogg (1)

Endelig er det klart for høstens store eventyr: Creazas Halloween-konkurranse! 

For fjerde år på rad arrangerer vi denne konkurransen, og vi synes det er så stas at det har blitt en tradisjon for mange å delta. Det koster ingenting å være med, men det er viktig at dere setter dere godt inn i kriteriene på forhånd. I premiepotten ligger en hyggelig happening for klassen: en koselig stund med pizza, is og brus.

Vi ønsker oss bidrag fra barneskoler, ungdomsskoler og videregående, og kommer til å kåre fire vinnere totalt. Skoler som ikke har tilgang kan få prøve gratis i oktober.

I år ønsker vi oss spennende, magiske, humoristiske, skumle, overraskende, kreative, inspirerende, ville og fantasifulle fortellinger som passer til overskriften “En skremmende skoledag”. Hvordan dere definerer “skremmende” blir opp til hver enkelt - her er det stort spillerom for ulike tolkninger! Vi gleder oss til å se hvordan dere løser oppgaven!

For anledningen har Ketil laget splitter nytt innhold! I Cartoonist sitt Halloween-tema finnes nå nye bakgrunner, karakterer og rekvisitter med skoletema som kan være spennende å ta i bruk når dere skal lage fortellinger fra klasserommet, garderoben og skolegården.

Gjennom oktober vil vi dele konkrete tekniske tips og ideer til hvordan dere med enkle grep kan gjøre fortellingene deres enda stiligere. Tipsene deler vi i våre kanaler i sosiale medier, så følg oss gjerne:

Facebook: Creaza og Creaza undervisningstips
Instagram: @creazaas
LinkedIn: @Creaza AS
Twitter/X: @creazatweet
YouTube: Creaza AS

Vi ønsker oss mange, mange bidrag og gleder oss til å se hver eneste fortelling dere sender inn! Leveringsfrist er tirsdag 1. november, så dere har hele oktober på dere til å jobbe med dette.

Hørtes dette gøy ut? På Creazas nettsider kan du lese mer om Halloween-konkurransen vår og melde på klassen din.

Vi ønsker dere gode dager!

Hilsen Creaza-teamet

Creaza

Emner: EdTech, Cartoonist, digital historiefortelling, Læring, konkurranse, undervisning, digitale læremidler, mestring, skole, tverrfaglig, Halloween, skaperglede, LK20, utforskertrang, tilpassetopplæring, fagfornyelsenipraksis, undervisningstips

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!