Årets vinnere av Halloween-konkurransen er...

blogg_halloween_no

Rekordmange meldte seg på årets konkurranse, og hver klasse kunne sende inn tre bidrag. Likevel var det helt overveldende at vi fikk inn nesten tusen elevbesvarelser! Vi i Creaza er helt euforiske over oppslutningen rundt årets konkurranse, og syns det er superstas at så mange elever har jobbet med dette gjennom en hel måned! 

Nå er årets Halloween-konkurranse ferdig, og vi har sett gjennom alle de innsendte bidragene. Vi har fått inn mange, mange fantastiske fortellinger som handler om frykt i ulike varianter. Noen fortellinger handler om overnaturlige opplevelser og skumle vesener, andre fortellinger om vold, mobbing, skoleskyting, mentale lidelser, skolepress, ulike fobier og frykt for krig eller sykdom. Vi er ydmyke over tilliten elevene viser oss gjennom å sende inn historiene sine, og vi er glade for at årets Halloween-konkurranse har gitt mange elever mulighet til å jobbe med et så viktig tema som frykt.

Vi skulle ønske vi kunne kåre alle til vinnere, men siden dette er en konkurranse må vi gjøre et utvalg. Årets vinnere har tikket av på alle de gitte kriteriene til oppgaven, har vist forbilledlige fortellerevner og har brukt Cartoonist på en mesterlig måte.

Her er vinnerne for de ulike trinnene:


4. trinn på Rolland skole i Bergen kommune6. trinn på Langset skole i Eidsvoll kommune8. trinn, valgfag produksjon for sal og scene, ved Bjølsen skole i Oslo kommune


På VGS er vinneren klasse 1HOC på Storhamar VGS i Innlandet fylke

Vinneren på VGS har laget en flott historie om et krevende tema og vi velger derfor ikke å dele selve produksjonen her.

Premier er på vei til klassene der vinnerbidraget er laget.

Tusen, tusen takk for fantastisk engasjement, mange, mange heiarop underveis og herlige fortellinger fra klasserommet.

blogg_kalender

Vi håper også mange av dere også vil være med på vår julekalender. I år er kalenderen litt annerledes med enkle og praktiske oppgaver med fokus på digitale ferdigheter. Vi har også STORE premier til vinnerne. Mer informasjon om julekalenderen kommer førstkommende fredag.

Varm hilsen fra Creaza-teamet

Creaza

Emner: Creaza, Julekalender, Kreativitet, Læring, jul, julenisse, juleunivers, motivasjon, mestring, Halloween, vinnere, historiefortelling

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!