Creaza-nyheter, september 2013

Skrevet af Aleksander Knudsen den 18-09-2013 16:39:09

Vi på Creaza hoppas att ni haft en härlig start på läsåret. Hos oss i Creaza har det varit fullt upp och vi har hunnit möta många kommuner och lärare redan. Framöver i höst hoppas vi att möta ännu fler då vi kommer att delta på en rad mässor i norden. Nedan finner ni en liten lista över vilka konferenser som vi finns med på. Vi startar redan nästa vecka med Framtidens läromedel i Uppsala.

Finalist
På framtidens läromedel delas bland annat pris ut till årets inspiratör och årets digitala läromedel. Creaza är finalist i kategorin årets digitala läromedel! Vi är jättestolta och glada över detta! Extra stort tack till er som nominerat oss! Läs mer: http://www.framtidenslaromedel.se/

Recension
I förra veckan blev vi recenserade på Skolappar. En recension som vi tackar Skolappar och Ida Söderman för! Ni kan läsa recensionen här:
http://www.skolappar.nu/creaza-cartoonist/

Creaza kommer att vara på följande mässor och konferenser i höst:
24. - 25. september: Framtidens läromedel, Uppsala, Sverige
25. - 27. september: Fronters norska användarkonferens, Norge
10. – 11. oktober: Fronters svenska användarkonferens, Göteborg, Sverige
21. – 22. oktober: Impulskonferens, Loen, Norge
22. - 23. oktober: Læring for framtiden, Oslo, Norge
15. november: IKT-arena, Klippan, Sverige
21. – 22. november: Fronters finska användarkonferens, Espo, Finland

Aleksander Knudsen
Skrevet af Aleksander Knudsen

I am the support manager in Creaza, and I know all there is to know about how Creaza is working. I have been working in Creaza since 2012.

Kategorier: 21st Century skills, Digital skills, Creaza tools, Flipped Classroom, Awards, Creaza Education, iPad, Cartoonist, Sweden, Creaza, Conferences