Nytt tegneserieunivers i Creaza

Skrevet af Carl Morten Knudsen den 15-06-2009 20:11:45

Creaza lanserte i dag det nye store universet "Etterkrigstiden". Universet lar elever og lærere skape fortellinger og tegneserier basert på innholdselementer fra 50-tallet, 60-tallet, 70-tallet og 80-tallet. Utfordringer mellom Øst og Vest og den kalde krigen er politiske elementer man kan jobbe med. I tillegg til dette finnes det en rekke karakterer, figurer og bakgrunner fra de fire 10-årene. Berlinmuren finnes for eksempel i utgaver fra både 50, 60, 70 og 80-tallet.

Etterkrigstiden

Viktige elementer i hverdagslivet finner man også en rekke bakgrunner, figurer og rekvisittaer fra. Hva med Disco-mulighetene fra 70-tallet eller hvordan så kjøkkenet ut på 50-tallet?

Alle fullversjonsbrukere av Creaza har nå tilgang til universet.

Kategorier: Thematic universes, Post War Period, Comic strip