Creaza är Årets digitala läromedel!

Josef Holmqvist (v) och Arild Storm (h)

”Alla är unika och alla ska få möjlighet att lyckas med sitt lärande”. Så inledde juryn sin motivering vid prisutdelningen av årets digitala läromedel på mässan Framtidens läromedel i Sverige. Vi kan idag stolt presentera oss som vinnare i tävlingen Årets digitala läromedel i Sverige!

”Det är en jättestor ära för oss att ha fått detta utnämnande och titel. Vi är extremt tacksamma för alla nomineringar” säger Josef Holmqvist Sverigeansvarig för Creaza. ”Förutom den stora äran att få titulera sig årets digitala läromedel är detta ett kvitto på att eleverna tycker att med hjälp av Creaza blir skolvardagen mer motiverande och lärarna känner att vi bidrar till att de kan utveckla sin pedagogik i en digitalmiljö fortsätter Josef.”

Det är tredje året som tävlingen arrangeras och tidigare vinnare är bland annat Studentlitteratur. Under året har nomineringar samlats in och totalt var 15 olika utbildningsföretag kvalificerade till priset. För 2 veckor sedan presenterade juryn finalisterna där då Creaza var ett av fyra digitala läromedel och idag korades vinnaren som blev Creaza!

 Aleksander Knudsen
Written by Aleksander Knudsen
I am the support manager in Creaza, and I know all there is to know about how Creaza is working. I have been working in Creaza since 2012.