Ta med elevene til Alfabetplaneten 

- et helt univers med muligheter! 

Alfabetplaneten lar elevene utvikle egne lese- og skriveferdigheter gjennom sosial og lekende læring i et engasjerende univers.

HubSpot Video

Ønsker du å være blant de første som tar i bruk Alfabetplaneten?

For å få Alfabetplaneten til å virkelig skinne ser vi nå etter lærere som ønsker å være med på å teste og gi tilbakemeldinger før vi gjør det tilgjengelig for hele Skole-Norge. Du vil kunne bidra med innspill til hvordan Alfabetplaneten kan bli enda bedre og dermed hjelpe med å støtte enda flere elever i deres utvikling av gode lese- og skriveferdigheter.

Lærerne som blir valgt ut til brukertestingen vil få tett oppfølging av oss i Creaza gjennom prosessen og få rask tilbakemelding på spørsmål og innspill du måtte ha. Som takk for innsatsen vil vi gi deg og din klasse ett år med gratis tilgang til Alfabetplaneten!

Meld din interesse her

Skjermbilde 2022-10-18 kl. 12.18.16

Her på Alfabetplaneten vil du bli kjent med mange spennende karakterer - og du får være med på å bestemme! Bli med, da vel!

– Alfabetmesteren

Hva er unikt med Alfabetplaneten?

 • Skjermbilde 2022-10-18 kl. 13.47.59

  En Alfabetplanet for aktive elever

  La elevene gå på oppdagelsesferd! De finner lydstøtte, glade bokstaver og mange oppgaver der de selv kan være med på å bygge historier samtidig som de tilegner seg lese- og skriveferdigheter. 

 • Skjermbilde 2022-10-18 kl. 14.00.12

  Aktiviteter og leker med mening

  På selveste lekeplassen finner du aktiviteter og leker som gjør læring motiverende gjennom praktiske og erfaringsbaserte øvelser. Hva med å leke butikk, eller ta en tur til flyplassen?  

 • Skjermbilde 2022-10-18 kl. 14.00.52

  Et helt nytt univers i Cartoonist

  Alfabetplaneten er et helt nytt univers med bokstavkarakterer, bakgrunner, levende alfabet og tusenvis av bokstavord! Det er rett og slett en helt egen planet der elever kan boltre seg meg egen kreativitet.